YÖK 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Düzenlenen 2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra devlet erkanı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler ve bütün üniversite rektörleri katıldı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Düğenci, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Hüseyin Kurt, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat ve Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Erten katıldı.

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni akademik yılın Türkiye, millet ve öğrenciler için hayırlı olmasını diledi.